Aasia mõjutusega kana-nuudlisupp

Pisut vürtsine supp, mis teeb seest soojaks ja lööb lõõrid lahti.
  • 500 g kana kintsuliha
  • 2 oksa sidrunheina
  • 1 tk tšillit
  • 1 tk valget sibulat
  • 600 ml kanapuljongit
  • 100 g šampinjone
  • 2 küünt küüslauku
  • 8 cm ingverit
  • 1 punt peterselli
  • 1 tk rohelist sibulat
  • 1 pakk vermicelli riisinuudleid
  • 50 ml tumedat soja kastet

チキンヌードルスープ

Aasia toitude tegemise oskus on enamusele nagu jaapani keel - ilus aga arusaamatu. Õpi see retsept selgeks ja valluta südameid.

  1. 1. Samm

    Alusta sellest, et valmistad kõik toorained ette ja asetad eraldi anumatesse. Tükelda noaga kana ampsu-suurusteks, haki sidrunhein ja roheline sibul ratasteks, viiluta šampinjonid ja küüslauk ning haki tšilli ja sibul peeneks. Viimaseks haki petersell hiljem peale puistamiseks.

  2. 2. Samm

    Kui kõik valmis, pane sügavapõhjaline pann üle keskmise kuumusel tulele ning lisa umbes 50 ml õli. Kui õli on kuum, lisa kana ning prae 4-5 minutit, kuni kanatükid on väljast juba pisut krõbedad.

  3. 3. Samm

    Lisa hulka ingver, tšilli, sibul, küüslauk ning sidrunhein. Prae umbes 4-5 minutit aeg-ajalt segades.

  4. 4. Samm

    Seejärel lisa puljong ning petersell ja lase keema. Keeda umbes 10 minutit ning lisa šampinjonid.

  5. 5. Samm

    Samal ajal pane nuudlid suurde kaussi või potti ja vala peale keev vesi. Kui šampinjonid on saanud 5 minutit keeda, lisa roheline sibul ning eemalda tulelt.

  6. 6. Samm

    Kurna nuudlid, serveeri kaussidesse, nirista nuudlitele sojakastet ja seejärel serveeri supp nuudlite peale.