Amarettiküpsised

Need imelised itaaliapärased küpsised on kindlasti suurepäraseks hitiks nii külalistele pakkumisel kui ka pereõhtusöögijärgse kohvi kõrval!
  • 170 g suhkrut
  • 170 g mandlijahu
  • 2 tk munavalget
  • 45 ml amarettot

Muuda erilisemaks

Kui tahad muuta oma amarettiküpsiseid põnevamaks siis võid enne küpsetamist veeretada pallikesi tuhksuhkru sees, siis saad heledad küpsised, millel on murenemisepraod sees. Väga efektne!

  1. 1. Samm

    Sega kausis omavahel kokku suhkur ja mandlijahu. Teises kausis vispelda munavalge vahtu ning seejärel lisa see suhkru-mandlijahu segule. Kalla juurde amaretto liköör ning õrnalt sega kuniks oled saanud ühtlase massi.

  2. 2. Samm

    Seejärel tee käed võiga kokku ning veereta käte vahel pallikesed (u. 18g – 20g). Küpseta 175 kraadi juures umbes 15 minutit.

  3. 3. Samm

    Serveeri ja naudi!