- 275 g mascarponet
- 3 tk munakollast
- 100 ml vahukoort
- 150 ml Baileyst
- 150 ml kohvi (kanget)
- 20 g suhkrut
- 4 tk ladyfingerit
- maitse järgi kakaopulbrit
-
1. Samm
Valmista esmalt kange kohv (espresso), sega sisse 100 ml Baileyst ja lase jahtuda.
-
2. Samm
Eraldi kausis vispelda kokku munakollased ja suhkur. Kui segu on helekollane, siis sega hulka toasoe mascarpone ja külm vahukoor ning järele jäänud 50 ml Baileyst.
-
3. Samm
Sega. Kui segu jääb tükiline, siis vispelda kuni segu on toasoe ja sellega läheb ka segu tükkidest vabaks.
-
4. Samm
Alusta serveerimist nii, et valad pool kulpi kreemi klaasi põhja.
-
5. Samm
Seejärel murrad ladyfinger’id pooleks, kastad sügavale kohvi-Baileyse segusse ja asetad 1 poole kreemi peale. Raputa peale mõrudat kakaopulbrit.
-
6. Samm
Seejärel vala peale uus kulbitäis täidise segu, aseta peale 2 poolikut ladyfinger’it ja raputa kakaopulbrit.
-
7. Samm
Kata uuesti kreemiga ning raputa lõpetuseks kakaopulbrit, aseta külma ja lase tõmmata minimaalselt 20 minutit. Magustoit on parim serveerides samal päeval.