Baileyse tiramisu

Lase Baileysel tõsta end kõrgustesse
  • 275 g mascarponet
  • 3 tk munakollast
  • 100 ml vahukoort
  • 150 ml Baileyst
  • 150 ml kohvi (kanget)
  • 20 g suhkrut
  • 4 tk ladyfingerit
  • maitse järgi kakaopulbrit
  1. 1. Samm

    Valmista esmalt kange kohv (espresso), sega sisse 100 ml Baileyst ja lase jahtuda.

  2. 2. Samm

    Eraldi kausis vispelda kokku munakollased ja suhkur. Kui segu on helekollane, siis sega hulka toasoe mascarpone ja külm vahukoor ning järele jäänud 50 ml Baileyst.

  3. 3. Samm

    Sega. Kui segu jääb tükiline, siis vispelda kuni segu on toasoe ja sellega läheb ka segu tükkidest vabaks.

  4. 4. Samm

    Alusta serveerimist nii, et valad pool kulpi kreemi klaasi põhja.

  5. 5. Samm

    Seejärel murrad ladyfinger’id pooleks, kastad sügavale kohvi-Baileyse segusse ja asetad 1 poole kreemi peale. Raputa peale mõrudat kakaopulbrit.

  6. 6. Samm

    Seejärel vala peale uus kulbitäis täidise segu, aseta peale 2 poolikut ladyfinger’it ja raputa kakaopulbrit.

  7. 7. Samm

    Kata uuesti kreemiga ning raputa lõpetuseks kakaopulbrit, aseta külma ja lase tõmmata minimaalselt 20 minutit. Magustoit on parim serveerides samal päeval.