Bruschetta segu

Mõnus eelroog, millega teed kõigil meele rõõmsaks.
  • 3 tk lihatomatit
  • 1 küüs küüslauku
  • 1 peotäis basiiliku lehti
  • 3 spl oliiviõli
  • 1 tl balsamiäädikat

Muuda erilisemaks

Kasuta väga kvaliteetset külmpressi oliiviõli.

  1. 1. Samm

    Võta lõikelaud ja haki noaga tomatid umbes 2×2 cm suurusteks kuubikuteks, purusta küüslauk pressis või haki püreeks ning lisa kaussi. Haki basiilik chiffonade tehnikaga ning lisa kaussi koos oliiviõli ja balsamiäädikaga.

  2. 2. Samm

    Sega kõik hästi läbi, lisa soola ja pipart ning kata kauss toidukilega nii, et see puudutab segu ja jätab enda alla võimalikult vähe õhku.

  3. 3. Samm

    Aseta segu külmkappi, soovitatavalt üle öö, et maitsed saaksid ühtlustuda ja intensiivsemaks muutuda.

  4. 4. Samm

    Nõuanne: kui soovid kasutada kohe, siis võid soovi korral lisada rohkem küüslauku ja soola/pipart, et maitse oleks tugevam.