Croque Monsieur

Bonjour! Äärmiselt populaarne, kergelt patune ja vaieldamatult isuäratav võileib.
  • 4-6 viilu Gruyere juustu
  • 1 tl Dijoni sinepit
  • maitse järgi võid
  • 4 viilu Prosciutto Cotto keedusinki

Väike lisa pingutus

Proovi kindlasti leida Prosciutto Cotto stiilis keedusink ja Itaaliapärase võileiva tegemiseks kasuta suus sulavat Mortadella vorsti.

  1. 1. Samm

    Määri kõikide saiaviilude ühele poolele õhuke kiht võid. Keera neli neist ümber ja määri neile Dijoni sinepit.

  2. 2. Samm

    Lisa sinepiga pooltele pool suurest Prosciutto Cotto viilust, viil Gruyere juustu ja seejärel teine pool singist. Tõsta järelejäänud saiaviilud peale, või väljapoole.

  3. 3. Samm

    Pane pann keskmisel tulel pliidile ja lase sellel minut soojeneda. Aseta võileivad kahekaupa pannile ja küpseta kuniks võileib on kuldne. Pööra ümber ja lase ka sel poolel kuldseks minna.

  4. 4. Samm

    Serveeri majoneesiga või ilma selleta- imehea on see igal juhul!