Greibihüüve

Üllata külalisi erilise magustoiduga - lihtne valmistada ent jätab kustumatu mulje!
  • 425 ml vahukoort
  • 130 g suhkrut
  • 250 ml greibimahla

Muuda erilisemaks

Greibimahla pressimisel jäta alles ka pisut viljaliha ja sega see koos greibimahlaga vahukoore sisse. Annab huvitava tekstuuri.

  1. 1. Samm

    Pressi greibist välja greibimahl.

  2. 2. Samm

    Kalla potti vahukoor ning suhkur ja kuumuta keemiseni.

  3. 3. Samm

    Võta pott tulelt ning sega vispliga sisse greibimahl.

  4. 4. Samm

    Kalla saadud segu madalatesse anumatesse ning aseta külma tahenema.

  5. 5. Samm

    Ideaalse desserdi saad, kui lased üleöö taheneda.