Jõulune pardikoib

Nii maitsev jõulune pardikoib, et valmistad seda ka pärast jõule.
  • 4 tk pardikoiba
  • 3 tk apelsini koort
  • 4 tk tähtaniisi
  • 4 tk kadakamarja
  • 2 tk küüslauguküünt

Ka võimalus lihtsamaks eluks

Kui tahad maitseid tugevamaks ja määrimise lihtsamaks teha, siis kasuta kõigi koostisosade kokkusegamiseks uhmrit. Tee kõik ühtlasemaks pastaks koos oliiviõliga ning määri seejärel koivad sellega kokku.

  1. 1. Samm

    Aseta koivad ahjuvormile või kaussi ning lisa kõik koostisosad sinna peale. Maitsesta soola ja pipraga ning 1 spl oliiviõliga ning määri kõik tugevalt koibadesse.

  2. 2. Samm

    Kata koivad toidukilega ning jäta üleöö seisma, et kõik maitsed saaksid intensiivistuda.

  3. 3. Samm

    Kui oled valmis küpsetama, pane ahi 175°C juures pöördõhuga tööle.

  4. 4. Samm

    Eemalda koivalt suuremad tähtaniisi- ja kooretükid ning laota ahjuplaadile või vormis ühtlaselt ümber.

  5. 5. Samm

    Küpseta 1 tund ahjus, eemalda ja lase 10 minutit puhata.

  6. 6. Samm

    Oledki valmis serveerima koos endale sobiva lisandiga nagu näiteks meie ahjukartulite javeinikastmega.