Koorene porru

See koorene porru sobib nii kõrvalroaks kui ka lihtsalt mõnusaks nautimiseks ilma ühegi lisandita.
  • 260 g porrulauku
  • 40 g võid
  • 240 ml vahukoort
  • 4 keerdu pipart
  • 4 keerdu soola
  1. 1. Samm

    Alusta sellest, et puhastad porru ning lõikad noaga väikese nurga all poolkuudeks.

  2. 2. Samm

    Võta pott ja aseta keskmisel või aste madalamal kuumusel tulele ning sulata või.

  3. 3. Samm

    Sulanud võile lisa porru ja maitsesta soola ja pipraga.

  4. 4. Samm

    Hauta porrut 5 minutit ning lisa vahukoor.

  5. 5. Samm

    Hauta veel umbes 8-10 minutit, kuni koor on maha keenud ja kõik on kreemiselt ühtlustunud.

  6. 6. Samm

    Eemalda tulelt ja naudi.