Krõbedikud

Siis, kui tahad jääda tervislikuks aga ei suuuuuuda näksimisest loobuda.
  • 300 g Seemneleiva segu
  • 125 g kõrvitsaseemneid
  • 200 g maisijahu
  • 5 spl oliiviõli
  • 3 näpuotsatäis soola
  • 350 ml vett

Katseta ja proovi

Proovi erinevaid seemneid või kasuta krõbedikku suure põhjana millegi muu maitsva loomiseks.

  1. 1. Samm

    Kuumuta ahi 180 °C peale.

  2. 2. Samm

    Pane maisijahu kaussi, lisa seemned, vesi, oliiviõli ja sool ning sega kõik kokku.

  3. 3. Samm

    Aseta ahjuplaadile küpsetuspaber, pane pool retsepti kogusest plaadile ja aja märgade kätega laiali nii õhukeseks kui võimalik, ilma, et augud sisse tekiks.

  4. 4. Samm

    Raputa peale soolakristalle või meresoola ja pane ahju umbes 30-40 minutiks, nii et jääks kuldpruun ja krõbe.

  5. 5. Samm

    Võta ahjust, purusta sobivaks suuruseks ja naudi koos mõne hea kastmega või lihtsalt niisama.