- 150 g võid
- 80 g Muskovaado suhkurt
- 80 g suhkrut
- 1 tk muna
- 1/2 tl soola
- 225 g nisujahu
- 1/2 tl küpsetuspulbrit
- 35 g vahukomme
- 80 g šokolaadi tükke
- 1 tl vaniljekaunapastat
Kas teadsid, et...
Kui sa oled erakordselt võimekas ja ei söö kõike korraga ära, siis säilitada saad neid kaanega purgis julge nädalakese.
-
1. Samm
Pane ahi 180 °C ülalt-alt kuumutusele.
-
2. Samm
Vahusta kokku või ja suhkrud. Lisa muna ja vaniljepasta ning vahusta need suhkru ja või segule.
-
3. Samm
-
4. Samm
Lisa vahukommid ja šokolaaditükid ja sega ühtlaselt hulka.
-
5. Samm
Tee segust umbes 3 cm diameetriga pallid ning aseta meie silikoonmatile. Kahe palli vahel peaks olema vähemalt 9-10 cm, sest pall vajub küpsedes 6-7 cm laiuseks küpsiseks.
-
6. Samm
Aseta matt ahju ning küpseta küpsiseid 10 minutit kuni nad on kenasti kuldpruunid.
-
7. Samm
Eemalda ahjust ning lase jahtuda võre või tööpinna peal.