Lihtne ja jumalik huntahven

Nii lihtne teha, nii raske vastu panna - huntahven on tervislik ja äärmiselt maitsev kala.
  • 2 tk tšillit
  • 1 tk sidrunit
  • 2 peotäit peterselli
  • 4 küünt küüslauku
  • 2 tk huntahvenat
  1. 1. Samm

    Lülita ahi pöördõhuprogrammile, selle puudumisel ülalt-alt kuumutusele 160°C.

  2. 2. Samm

    Lõikelaual haki tšilli, küüslauk ja sidrun viiludeks ning haki petersell (vaata siit, kuidas on lihtne peterselli hakkida).

  3. 3. Samm

    Võta puhastatud terved kalad ja täida nii seest kui pealt kõigi koostisosadega hoolikalt, vala peale veidi oliiviõli ja aseta ahjuplaadiga ahju.

  4. 4. Samm

    Pärast 15 minutit pane ahi grilliprogrammile ja hoia kala seal veel 4-5 minutit, et pealmine nahk pruunistuks ja läheks krõbedamaks.

  5. 5. Samm

    Eemalda kalad ahjust, serveeri üks filee ühele ning teine teisele nautijale ja olge valmis tõeliseks maitseelamuseks.