Riisi-kookose puder värske mangoga

Meie lemmik aasiapärane hommikukosutus.
  • 100 g riisipudru helbeid
  • 160 ml kookospiima
  • 1 tk mangot
  • 3-4 spl kookoshelbeid
  • 0,5 tl suhkrut

Tee see magustoiduks

Purusta mango ja lisa sellele 25 ml litšimahla. Lisa puder klaaskaussi esimese kihina, selle peale 1 cm kihina mangosegu ja lõpetuseks kookoshelbed.

  1. 1. Samm

    Tükelda mango noaga 1×1 cm suurusteks kuubikuteks.

  2. 2. Samm

    Pane lai pann pliidile ning lisa kookoshelbed ja suhkur. Rösti neid keskmisel kuumusel pidevalt segades, kuni need on kuldsed ja krõbedad.

  3. 3. Samm

    Aseta 1,5 l pott pliidile, vala sisse riisihelbed ja kookospiim ning lase tasasel tulel koostisosad keema. Putru tuleks pidevalt segada ning keeta umbes 4-5 minutit nii, et segu jääks veel veidi vedel (see taheneb kausis edasi).

  4. 4. Samm

    Maitsesta näpuotsatäie soola ja suhkruga vastavalt maitsele. Serveeri putru kausis, lisa tükeldatud mango ning puista üle krõbedate kookoshelvestega.